TV-Inspektionsudstyr og kloak-TV2021-10-08T10:59:05+00:00

Tv-inspektionsudstyr

Alt inden for udstyr til inspektion med kloak-tv

Mangler du som kloakmester korrekt eller bedre udstyr til at udføre kloak-tv? Hos AL-Laser forhandler vi et stort udvalg af tv-inspektionsudstyr. Du finder vores store udvalg her på hjemmesiden. Vi kan blandt andet anbefale, at du ser nærmere på vores skubbeanlæg.

AL-Laser er leverandør af tv-inspektionsudstyr til kloakmestre i hele landet. Derudover tilbyder vi service og rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken type udstyr, der passer til din opgave.

Skubbeanlæg er det foretrukne tv-inspektionsudstyr

Uanset om du har brug for helt nyt udstyr, fordi det gamle ikke længere fungerer, eller om du bare ikke synes, det gamle udstyr lever op til dine krav og standarder.

Vi kan forsikre dig om, at vil finde masser af tid sparret ved at gå over til et skubbeanlæg. Hos AL-Laser tilbyder vi nemlig udstyr, hvor du nemt og overskueligt undervejs i undersøgelsen af kloakken, kan lave stillbilleder og dokumentere, det du ser i stedet for at skulle gennem hele filmen igen, når du er tilbage på kontoret.

Læs mere om de enkelte produkter ved at klikke dig videre herunder, eller kontakt os, hvis du gerne vil vide mere om, hvilken løsning, der kunne være den rigtige for dig.

Hvilken type tv-inspektionsudstyr er du på udkig efter?

Hos AL-Laser tilbyder vi fire forskellige slags skubbeanlæg samt forskellige indbygningsmodeller.

Hvilket anlæg du skal gå videre med, afhænger fuldstændigt af dine ønsker for udstyret, og hvilke krav det skal leve op til – blandt andet hvad det skal bruges til. Vi står altid til rådighed med kvalificeret vejledning, så du kan være sikker på at ende med det helt rette produkt. Vi har især stor erfaring med udstyr til kloak-tv. Vi tilbyder desuden også laserudstyr og kabelsøger.

Har du nogen spørgsmål?

Kan du ikke finde det, du leder efter? Så tag fat i os med det samme. Vi står altid klar til at yde god service og give kvalificeret vejledning, når det kommer til vores produkter til inspektion med kloak-tv. Du kan også altid ringe for at høre yderligere om vores priser eller få en pris på et af vores produkter.

Vi glæder os til at høre fra dig.