Nivelleringsudstyr og laserudstyr2021-10-08T10:47:11+00:00

Nivelleringsudstyr og laserudstyr til byggebranchen

I mange år har AL-Laser været leverandør af både laserudstyr og nivelleringsudstyr til byggebranchen, og med vores store indsigt i mange typer erhverv kan vi også finde den rette løsning til din opgave. Vi tilbyder rådgivning og service, og derudover leverer vi udstyr til byggepladser i hele Danmark.

Leder du efter det helt rette nivelleringsudstyr eller laserudstyr? Så tag et kig på vores produkter herunder.

Alt inden for rørlægningslasere

Markedets mindste rørlægningslaser Piper100 / Piper200 finder du også hos AL-Laser. Laseren kan, som den eneste rørlægningslaser, være inde i et 100mm rør, hvilket gør den ret unik.

Vores mest solgte rørlægningslaser er Piper 200 versionen, der selv kan finde skiven ved hjælp af automatisk søgning.

Piper 200 vil derfor blandt andet være ideel til dig, der anlægger mindre rør.

Hvilken type laser har du brug for?

Hvilken type laserudstyr eller nivelleringsudstyr, der vil være det rette for dig, afhænger af hvilke typer af opgaver, du skal bruge den til.

Mulighederne er mange inden for lasere, og vi står altid gerne til rådighed med både vejledning og rådgivning. På den måde kan du være sikker på at ende ud med det helt rette produkt. Vi tilbyder desuden også TV-inspektionsudstyr eller kabelsøger hvis du har brug for dette.

Har du nogen spørgsmål?

Du kan herunder se alle vores forskellige typer af lasere og forskelligt tilbehør. Når du klikker på en af produkttyperne, vil du kunne se, hvilke bestemte lasere vi har under det valgte.

Kan du ikke finde det, du leder efter? Så kontakt os endelig med det samme. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.