Kabelsøger2021-10-08T10:53:38+00:00

Landsdækkende leverandør af kabelsøger

Uanset om du er ved at skulle starte et større byggeprojekt, hvor det er nødvendigt at grave i jorden og dermed helst skulle undgå at ramme vigtige kabler, eller om du ønsker det rette udstyr til hurtigt at fejlfinde på specifikke kabler, så har AL-Laser en kabelsøger, der vil matche dine behov og ønsker. Vi tilbyder både rådgivning, service og landsdækkende levering. Vi tilbyder desuden også nivelleringsudstyr.

Hvad kan en kabelsøger?

Med en kabelsøger er det muligt at lokalisere kabler med en metallisk leder i jorden. Med den rette søger kan du bestemme stedet, hvor et givent kabel ligger, samt dybden det ligger i.

Kobler du kabelsøgeren sammen med en A-ramme, kan du også finde kabel fejl og brud, hvor der er afledning til jord. Sådanne kabelfejl kan findes med en nøjagtighed inden for ca. 10-15 cm.

Ønsker du i stedet at spore et bestemt kabel, der ligger i et bundt med andre, så kan du med en CD-klemme påføre et kodet signal, så du med sikkerhed kan afgøre, om du følger det rette kabel over store såvel som små afstande.

Kabelsøger til alle typer formål

AL-Laser er en stabil og fleksibel leverandør, og vi tilbyder vores services til mange forskellige brancher. Med vores store indsigt i flere forskellige erhverv kan vi altid finde den rette løsning til dig og dit projekt.

  • Skal du som entreprenør i gang med et større byggeprojekt, i hvilken forbindelse der skal graves steder, hvor der kunne gemme sig vigtige kabler?
  • Har du som elinstallatør brug for det rette udstyr til at kunne påvise fejl på kablerne?
  • Har du som ledningsejer behov for at kunne lokalisere et specifikt kabel blandt flere?

Ligegyldig hvilken situation eller branche, du befinder dig i, står vi klar med rådgivning og god service.

  • Højere sikkerhed ved udgravning, da du med viden om et kabels placering, kan undgå at grave kablet over
  • Det kan være dyrt at grave kabler over, så der er også penge at spare ved at lokalisere kablerne
  • Ved at have viden om placering samt dybde, kan du spare grave-tid, da du præcist ved, hvor du skal grave forsigtigt

Med en kabelsøger får du blandt andet disse fordele:

  • Højere sikkerhed ved udgravning, da du med viden om et kabels placering kan undgå at grave kablet over
  • Det kan være dyrt at grave kabler over, så der er også penge at spare ved at lokalisere kablerne på forhånd
  • Ved at have viden om placering samt dybde kan du spare gravetid, da du ved helt præcist, hvor du skal grave forsigtigt

Hvilken type kabelsøger er du på udkig efter?

Den kabelsøger du skal vælge, afhænger fuldstændig af dit arbejde og dine behov – og ikke mindst de typer opgaver, søgeren skal bruges til.

Ønsker du for eksempel en kabelsøger, der har mulighed for at måle dybde? Eller skal du bruge et kabelsøgersæt med en sender inkluderet, eller er det ”bare” en modtager? Eller skal du ”bare” lokalisere, hvad der ligger i jorden, inden du graver, skal du kunne identificere et specifikt kabel, eller skal du finde kabelfejl? Mulighederne er mange.

Har du nogen spørgsmål?

Du kan herunder se alle vores forskellige typer af kabelsøgere. Når du klikker dig ind på én af dem, vil du kunne se div. kabelsøgere (modtagere og sendere), tilbehør og sonder, som vi kan tilbyde.

Er der ikke det, du leder efter? Så kontakt os endelig med det samme. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den helt rette løsning og lige præcis den kabelsøger, der matcher dit projekt. Vi tilbyder desuden også nivelleringsudstyr, laserudstyr eller udstyr til kloak tv.