Print Gå til forsiden

CAT-4 & GENNY4

 

Er en 4-generations kabelsøger som er udviklet på basis af over 30 års erfaring og som giver brugeren mulighed for en enkel og sikker kabellægning. De er lavet i samme format og langt hen af vejen er de kompatible med tidligere C.A.T-versioner. 

Med et komplet sæt CAT4/GENNY4 har man mulighed for "passiv" søgning med modtageren for enkelt at finde nedgravede kabler uden at sende signaler, samt aktiv søgning med GENNY4. 

CAT4/GENNY4 er tiltænkt til enklere kabelsøgning. De er enkle at bruge og vældig robuste, for at tilsikre mange års problemfri anvendelse i hårde miljøer. Modtageren kan endda bruges med forskellige sonder til fejlfinding af hhv plast- & betonledninger. 

CAT4-modtageren har digital display med indbygget baggrundsbelysning som viser signalstyrken samt indbyggede højtalere som giver en hørbar tone. Med CAT4Plus kan man måle dybden til et kabel eller en sonde. GENNY4 kan sende signalet induktivt uden fysisk kontakt med kablet eller med direktkobling på kabelet eller f.eks. VA-ledningen. 

Nye funktioner på CAT4/GENNY4 er bl.a. yderligere høj frekvens > 100 kHz og en såkaldt BOOST-funktion som øger GENNY4´s udgangseffekt up til 1 Watt. Begge  disse nye funktioner gør det meget nemmere at søge efter kabler med lille diameter som f.eks. el/tele-kabler samt søgetråd til fibernet. CAT4 har et dynamisk overbelastnings beskyttelse som gør det muligt at søge i områder med meget frekvens forstyrrelser. eCAT4 har en USB2.0 kontakt til dataindsamling og konfigurering af modtagaren. Med versionerna eCAT4,eCAT4plus har man valgmuighederne StrikeAlert™ samt Swing™. Et komplet sæt leveres altid med polstret bæretaske.

 

CAT4, CAT4Plus, eCAT4, eCAT4plus modtagere, Tekniska data:

  • 3 passive søgefunktioner/frekvenser Elkabel=50 Hz, VLF radio samt AvoidanceScan
  • 2 aktive søgefunktioner/frekvenser 33kHz samt yderliggere anvendelse med GENNY3 eller sonder
  • Dybdemåling hvor værdien er direkte læsbar i meter. (kun CAT4Plus,eCAT4plus)
Bruger Alkaline batterier, 2 stk 1,5 Volts LR20
  • StrikeAlert™, giver advarsel om overfladisk kabler (kun eCAT4,eCAT4plus)
  • Swing™, giver brugeren advarsel om fejlagtig anvendelse(option eCAT4,eCAT4plus)
*Dansk instruktionsetiketter langs instrumentets side samt Dansk Brugermanual

  

GENNY4 sendere, Tekniska data
:

  • 2 aktiv frekvenser 33 kHz samt yderligere en høj frekvens > 100 kHz, begge induktivt & konduktivt.

  • Kontakt for hhv. kontinuerlig eller pulserende tone

  • Udgangseffekt 0,1 W, i BOOST-tilstand 1 W.
  • 
Bruger Alkaline batterier,4 stk 1,5 Volts LR20
  • 
Kan kobles direkte op på krokodilleklemmer, neodymium-magnet samt jordspyd medfølger