Print Gå til forsiden

-

V. Brøndum A/S overdrager aktiviteter rettet mod kloakbranchen til JKL Teknik A/S pr. 1. november 2013

 

Det glæder os at kunne meddele, at JKL Teknik A/S og V. Brøndum A/S har indgået en aftale, hvorefter JKL Teknik A/S overtager alle V. Brøndum A/S’ aktiviteter inden for produkter til kloakbranchen. 

Dette betyder i praksis, at V. Brøndum A/S med øjeblikkelig virkning stopper med salg af produkter til kloakrensning og TV- inspektion herunder salg af produkter fra Rioned og Riezler. Som en del af aftalen overtager JKL Teknik A/S hele V. Brøndum A/S’ lager samt salgs- og garantiforpligtigelser.

V. Brøndum A/S ønsker fremover at fokusere kræfterne inden for salg- og produktion af Ghibli og RONDA industristøvsugere samt andre rengøringsmaskiner. 

JKL Teknik A/S styrker med denne aftale sin position på markedet for udstyr til kloakbranchen yderligere og vil fremadrettet kunne tilbyde den fulde pallette af maskiner og udstyr fra Rioned.  

JKL Teknik A/S er desuden udnævnt til forhandler af Ghibli og RONDA industristøvsugere og vil derfor også kunne tilbyde kloakbranchen kvalitetsstøv- og vandsugere i fremtiden.