Print Gå til forsiden

Flexitrace


FlexiTracens findes i 2 modeller og har enten en 50m eller en 80m rørål. Rørålen kan aktiveres sammen med en sender og indsættes i rør på ned til 12mm. FlexiTracen bruges sammen med en søger for at finde plastrør, beton, mv.

 

 

 

 

 

   

Rørål


Glasfiber stængerne anvendes sammen med vore sonder til at følge forskellige rør. Sonden er skruet ind i enden af glasfiber stangen og man indfører sonden i røret med stangen. 

Glasfiber stængerne findes i forskellige tykkelser/længder og stativ. De to mest almindelige diametre på glasfiberstængerne er 6 mm og 9 mm. Stativet kan rumme fra 30 op til cirka 200 meter. De mest almindelige længder er 60m og 80m med en diameter på 9 mm.

9 mm stangen er velegnet når sonden indføres i rør af beton. 

Den er stivere og stærkere end 6 mm stang og er bedre egnet til tykkere rør, fra 100 mm og op. Inde i glasfiberstaven er der en kobbertråd indlejret som gør det muligt at transmittere signalet langs hele stavlængde med en passende kabel søger. 

9 mm staven leveres normalt komplet med stativ, men kan også rekvireres i løse længder.

6 mm staven er lidt blødere end 9 mm staven, går lettere gennem skarpe bøjninger og anvendes primært i snæver plastrør af typen kabelbeskyttelserør telerør men kan naturligvis også anvendes i kloakrør. Ligesom 9mm stangen, har 6 mm staven en indstøbt kobbertråd til brug med kabelsøger. Leveres normalt med stativ, men kan rekvireres i løse længder.Reparationssæt findes til begge typer stænger, og der er reservedele, som gør det muligt yderligere at forlænge længden af en eksisterende stav.