Print Gå til forsiden

 

Dansk Kloakmestres Messe 23-24 januar 2014

Danske Kloakmestres messe flytter Fredericia og har plads til at vokse hos MESSE C Fredericia

Forventningerne er høje, når Danske Kloakmestre  den 23.-24. januar 2014 inviterer til kloakmesse i større, professionelle omgivelser.

Brancheorganisationen har tidligere afholdt to såkaldte kloak-events i Brædstrup, men i 2014 rykker arrangementet til MESSE C i Fredericia under navnet Kloakmessen. Samtidig rykkes terminen fra marts til januar.

- I Brædstrup var vi spredt over fire steder: Et indendørs areal, et udendørs udstillingsområde samt et stort og et mindre telt. I Fredericia får vi én stor messehal på 4000 kvadratmeter, hvor vi alle kan stå samlet, og det glæder jeg mig enormt meget til. Desuden kan vi stå lunt og godt indendørs, hvor vi i teltene havde blafrende, støjende teltduge og udfordringer med at varme dem op, fortæller Mikael Skov om flytningen. Han er entreprenør og aut. kloakmester i Årre, bestyrelsesmedlem i Danske Kloakmestre og tovholder på Kloakmessen.

På nær en håndfuld har alle 65 udstillere fra Brædstrup udtrykt interesse for Kloakmessen i Fredericia.
Og med de langt større pladsforhold har Danske Kloakmestre en forhåbning om, at udstillerlisten kan vokse til 80 eller måske flere navne.
- Der er rig mulighed for, at nye leverandørgrupper kan udstille – eksempelvis maskinhandlere, forhandlere af arbejdstøj med videre. Det skal bare være brancherelateret, konstaterer Mikael Skov.
De besøgende kan også glæde sig til at følge Danmarksmesterskaberne i Kloakarbejde, hvor der kåres vindere inden for kategorierne elever, rørlæggere og mestre.

Ifølge Mikael Skov vil den nye termin i januar gøre det lettere for fagfolk at rykke en dag ud af kalenderen til messebesøg, frem for marts, hvor opgaverne begynder at fylde kalenderen.

Kloakmessens første dag ligger i øvrigt samtidig med finaledagen af landbrugsmessen NutriFair, som også afholdes i MESSE C, og det kan sagtens give en synergieffekt, vurderer Mikael Skov. 
- Mange af vores medlemmer arbejder også i landbrugssammenhænge, så de to messer i samme hus klæder hinanden godt, mener han.

Han fremhæver desuden de nye rammer for placeringen centralt i landet, gode parkeringsforhold og et team, som er vant til at afvikle fagmesser.

- Jeg er sikker på, at branchen med Kloakmessen i Fredericia får et fantastisk forum til at møde leverandører og kolleger, se nye produkter og løsninger og i det hele taget få et inspirerende rygstød til det daglige arbejde, slutter Mikael Skov.

Kloakmessen i Fredericia tænkes afholdt i lige år, så den supplerer Rørcenterdagene, som afvikles i Taastrup i ulige år.

 

 

IFAT messe 5-9 Maj 2014 

Verdens førende fagmesse

IFAT Entsorga har sat den rette kurs for fremtiden. Det er verdens vigtigste fagmesse for miljøet og bortskaffelse af affald. På IFAT Entsorga 2012 præsentere mere end 2.900 udstillere fra 54 lande deres produkter, innovationer og tjenester på 215.000 kvadratmeter udstillingsareal i München. Aldrig før har så mange udstillere fra så mange forskellige lande været repræsenteret på IFAT Entsorga. 

05 til 09 maj, 2014 Messe München

Man-tor: 9:00 til 06:00, fre: 9:00 til 16:00

 Agromek 25-28 November 2014
  

AL-Laser A/S deltager igen  på Agromek i 2014. Agromek er det oplagte mødested for entreprenørbranchen og hele den grønne sektor. På messen finder du maskiner og udstyr til såvel store som små entreprenøropgaver inden for f.eks.anlægning af kloak, veje, tele, m.m.

I er velkommen til at besøge os på standen i 2014, hvor i har mulighed for at se vores produkter demonstreret og få en snak om evt. nye investeringer.