Velkommen til AL-Laser

AL-Laser er blevet en del af Skandinaviens førende distributør af test- og måleudstyr

Elma instruments har mere end 40 års bred teknisk erfaring og er Skandinaviens største distributør af test- og måleudstyr. 

Hvem er Elma Instruments?

Elma Instruments har mere end 60 veluddannede kolleger indenfor tekniske brancher, som hjælper dig ved spørgsmål og opgaver, indenfor alle typer måleudstyr. Samtidig er vi styrket med en service- og kalibreringsafdeling med 8 kolleger lokalt i både Danmark, Norge og Sverige

Kabel- sonde- og installationssøgere

Kabel- sonde- og
installationssøgere

Lokalisering af installationer, passive boldmarkører, sonder og andet i terræn, gøres let med et kabelsøgersæt, ligesom kabelfejl lokaliseres med fejlsøgerramme. Sondesøgning i kombination med f.eks. kloakkamera, finder ligeledes let blokeringen i kloakken

Se produkterne her

Laserudstyr

Laserudstyr

Afstandsmålere, linjelasere og rotationslasere, til både lette opmålingsopgaver og nivellering og rørlægning på større entreprenøropgaver.

Se produkterne her

Kabel- sonde- og installationssøgere

TV-Inspektion

Med det førende program fra både Vivax skubbekamera, til de avancerede systemer fra Minicam, med stikkamera, selvkørende anlæg og inspektionsbiler, finder du det komplette produktprogram her.

Se produkterne her

Metalsøger

Metalsøger

Med en metalsøger fra Vivax og Schönstedt, finder du let spindlen, dækslet eller andre installationer af magnetisk jern under terræn, blade, sne eller i hækken, hvor dækslet ellers ikke er synligt.

Se produkterne her